070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Grant Arms Hotel

Het Grant Arms hotel is een landmark hotel uit 1765 waar in 1860 Queen Victoria nog heeft overnacht. Het hotel telt 50 kamers en ligt in Grantown-on-Spey, in de buurt van de rivier de Spey. Dit is het centrum van de whisky-trail en van hieruit heb je uitstekend toegang tot het Cairngorms National Park. Het hotel heeft een passie voor vogels en wildlife en natuurliefhebbers zijn hier dan ook aan het juiste adres. De meeste kamers in het hoofdgebouw zijn superior rooms, in het annex-gebouw bevinden zich de meeste standaard kamers.

Faciliteiten
Grant Arms hotel beschikt over een terras, tuin, bibliotheek en een lift. In het restaurant kunt u genieten van heerlijke gerechten en er is een bar met talrijke whisky’s aanwezig. Het hotel is toegankelijk voor mindervalide.

Kamers
De kamers zijn traditioneel ingericht en enkele kamers hebben een hemelbed. Verder vindt u een flatscreen-TV, koffie- en theefaciliteiten, wifi en volledig ingerichte badkamers met o.a. een haardroger. Er zijn drie kamers die geschikt zijn voor mindervaliden.

Bel of mail mij terug