070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Vila Vita Parc Resort & Spa

Vila vita parc viert alles wat Portugal te bieden heeft en ligt dicht aan de kust. Waardoor elke kamer een waanzinnig uitzicht heeft over de omgeving of over de wijde vlakte van de zee. Ze bevinden zich allemaal op het klifstrand aan de oceaan te midden van 54 hectare aan subtropische tuinen. Op dit resort is er altijd wel wat te beleven. Van wijn en food fairs tot een klassieke kerst markt, u zult zich er niet vervelen. Als u voor de rust komt, kunt u zich onderdompelen in de spa van het resort of zich afzonderen in de villa’s met eigen tuin en zwembad.
Vanaf het hotel is ongeveer 40 minuten rijden naar Lagos en 47 minuten naar Faro.  Een dag trip naar de omringende steden met het hotel als standplaats is uitstekend te doen.

Faciliteiten
Vila Vita parc beschikt over een groot een idyllisch spa waar ook een haar en nagelsalon, health club, HYPROXI studio en fitness ruimte zit. U kunt hier alles aanpakken van stress laten verdwijnen voor de zon met een massage tot een behandeling tegen lichaamsvet. Voor de actieve gasten kan er worden getennist, gegolft of een watersport worden beoefend. Op het resort kan er verder ook luxe worden gewinkeld maar er worden ook activiteiten organiseert voor buiten het hotel park. Denk hierbij aan excursies door de Algarve of een dagje zwemmen met dolfijnen.

Kamers
De accommodaties zijn er in verschillende soorten en maten, van chique, op zee geïnspireerde kamers en suites met terrassen met uitzicht op de oceaan tot ruime witte villa's met privézwembaden. Elk type heeft opvallende kenmerken, of het nu een dakterras is of een prachtig Portugees mozaïek van tegels. Hoewel de kamertype verschilt kunt u een geraffineerde, verfijnde luxe verwachten en een prachtig uitzicht op het bloemrijke parklandschap of de kustlijn van de Algarve, evenals moderne gemakken zoals Bluetooth-luidsprekers, lcd-tv's en gratis Wi-Fi-toegang.
 

Bel of mail mij terug