070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Sublime Comporta Suites & Villa’s

Sublime Comporta

Genesteld op een prachtig landgoed van 17 hectare, omringd door golvende parasoldennen en kurkbomen, wilde zandduinen, prachtige rijstvelden en meer dan 60 km ongerepte, witte zandstranden, is Sublime Comporta - een magische, ongerepte plek die nog moet worden ontdekt. Slechts een uur van de hoofdstad Lissabon, is het dierenrijk overvloedig, de tijd lijkt stil te staan en men heeft de mogelijkheid om alles wat echt en authentiek is te ervaren. Rijk aan cultureel erfgoed, met een gastvrije bevolking, lekker eten en wijnen. Sublime Comporta biedt een combinatie van rust en eenvoud die zowel verslavend als inspirerend is, en ons herinnert aan de magie van meer ervaren met minder.

Faciliteiten
Sublime Comporta beschikt over een spa die een breed scala aan behandeling biedt. Het omvat binnen- en buitenbehandelkamers, een sauna, stoombad en een verwarmd binnenzwembad. Een Privéyoga sessie midden in de natuur behoort ook tot een van de mogelijke keuzes. Alle producten in die worden gebruikt zijn fair trade. Naast de spa zijn er ook 3 unieke eetgelegenheden, de Food Circle te midden van een biologische tuin, Het Sem Porta restaurant waar alleen met lokale seizoensgebonden producten worden gewerkt en het Com Brasa Restaurant en pool bar. Activiteiten in de omgeving zijn paardrijden op de zandduinen, rijstvelden en verlaten stranden van Comporta en picknicks op verlaten stranden of aan privémeren. Het hotel beschikt verder ook over een 24 uurs receptie.

Kamers
De kamers en villa's strekken zich uit over verschillende gebouwen en dragen bij aan de exclusiviteit van het hotel. Dit zijn het hoofdgebouw, het pension en de villa's. Het hotel beschikt over 14 slaapkamers en suites en verschillende cabana-villa's met 2, 3, 4 en 5 slaapkamers. Alle kamers beschikken over een privé terras, air conditioning, vloerverwarming, TV en gratis wifi. Elke luxere kamer kan nog andere faciliteiten met zich meebrengen.

 

Bel of mail mij terug