070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Quinta Nova

Dit traditionele herenhuis ligt in wijngaarden van 120 hectare in de Douro-vallei en is omgebouwd tot het eerste wijnhotel van Portugal. De Douro Vallei is de eerste streek die officieel tot erkend wijnbouwgebied werd aangewezen. het vormt de wieg van de Portwijn en van vele andere wijnen die tot de beste van Portugal behoren. Quinta Nova De Nossa Senhora do Carmo is de ideale startplaats om de charme van de Douro-vallei optimaal ervaren door een kijkje te nemen bij de wijnbouw en de activiteiten op de boerderijen. Als u niet deelneemt aan een wijnproeverij of door het prachtige platteland wandelt, kunt u ontspannen bij het buitenzwembad. Na een heerlijke maaltijd met uiteraard de beste wijnen, kunt u zich terugtrekken in het comfort van uw mooie kamer. De 11 luxe kamers hebben uitzicht op de wijngaarden en de rivier. Ze zijn ingericht in een antieke stijl en garanderen elk mogelijk comfort.

Faciliteiten
Het hotel heeft een restaurant, bar, tuin, zonneterras met buitenzwembad, kluisje en een kapel. Wanneer het weer het toelaat, kunnen de maaltijden worden geserveerd bij het terras en buitenzwembad met uitzicht op de rivier en de wijngaarden. Het ontbijt wordt geserveerd in het restaurant, een regionaal buffet met jam uit de Quinta, gebak en zelfgebakken brood.
Na een heerlijke maaltijd met uiteraard de beste wijnen, kunt u zich terugtrekken in het comfort van uw mooie kamer.

Kamers
De 11 luxe kamers hebben uitzicht op de wijngaarden en de rivier. Ze zijn ingericht in een antieke stijl en garanderen elk mogelijk comfort.

Bel of mail mij terug