070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Quinta do Furão

Quinta do Furão ligt sensationeel bovenop een klif bij Achado do Gramacho in Santana aan de noordoostkust van Madeira. Hierdoor is er een prachtig uitzicht op het natuurpark Rocha do Navio, de hoogste bergen op het eiland en de zee. Het hotel is gevestigd in een oud wijnhuis (Quinta) en ligt op een stuk grond van vijf hectare waarvan het grootste deel nog steeds een organische wijngaard omvat. In het hotel staat nog een wijnpers die jaarlijks nog in gebruik wordt genomen door gasten en personeel van het hotel tijdens het wijnfestival. Daarnaast worden er groenten geteeld, is er een kruidentuin en staan er fruitbomen en planten die typisch zijn voor Madeira. De natuur rond het hotel is nog onbedorven.

Faciliteiten
45 kamers (39 tweepersoons, 4 junior suites, 2 villa's), verwarmd binnen/buitenzwembad, handdoeken, zonnebedden, parasols, whirlpool, sauna, massageruimte, kleine fitnessruimte, lobby met leesruimte en internettoegang, vergaderkamer voor 70 personen, restaurant met zeezicht en zicht op de bergen en terras, bar, pub, biljartkamer, tafeltennis, wijnkelder met proeverijen van Madeirawijn, traditionele wijnpers, 24 uurs receptie, room service, gratis wifi.

Kamers
Eigen badkamer met fohn, centrale verwarming, kluis, thee- en koffiemachine, minibar, telefoon, wifi, kabelTV, balkon met zicht op zee, bergen en/of tuin. Premium rooms hebben ook een minibar. Junior Suites hebben ook een zitkamer. Villa's hebben ook twee slaapkamers, zitkamer, open haard, badkamer en kitchenette.

 

Bel of mail mij terug