070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Pousada do Convento da Graça

Deze Pousada is een van de jongste pousada's combineert de vroomheid van een oud klooster met de strakheid van een designhotel. Het hotel ligt in het centrum van het prachtige - en authentieke plaatsje Tavira, wat ons betreft dé verrassing van de Algarve. Gelegen op ca. 50 km ten westen van Faro, is dit plaatsje een juweeltje met prachtige authentieke panden, azulejos en couleur locale. De enkele jaren geleden geopende Pousada de Tavira is een van de mooiste pousada's van Portugal. De Spaanse grens ligt op zo'n 30 km naar het oosten. Tavira ligt niet pal aan de kust maar wordt gescheiden door een natuurgebied en een aantal zoutpannen van de zee. Het strand ligt dan ook op ca. 2 km van het plaatsje. Door Tavira loopt een riviertje waarop pleziervaart plaats, aan de kaders liggen vissersboten en op de kaders diverse terrassen. De Pousada ligt in het oude centrum waar vroeger waarschijnlijk de joodse wijk was. Het tegenwoordige centrum lgt op loopafstand.

Faciliteiten
24-uurs receptie, lobby, fraaie patio, bar met buitenterras, restaurant met buitengedeelte, tuin met zwembad en kinderbadje, ligbedden en parasols. Verder is er parkeergelegenheid op eigen terrein.

Kamers
De kamers zijn voor een gedeelte ondergebracht in het oude klooster en voor een gedeelte in een nieuw - recent aangebouwd - gedeelte. Alle kamers zijn zeer strak van inrichting zonder koud en kil te zijn en voorzien van alle luxe. Ze hebben een 2-persoonsbed of twee losse bedden, telefoon, TV, minibar, kluisje en airconditioning. De badkamers zijn strak en modern ingericht en hebben een bad of douche, dubbele wastafel, toilet en haardroger.
.

Bel of mail mij terug