070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Pousada de Lisboa

Stedelijke luxe in de Pousada de Lisboa gelegen in het centrum van Lissabon, in het meest chique deel van de stad, waardoor het hotel ideaal is voor het ontdekken van deze prachtige stad. Dit kleine luxe hotel in Lissabon is een huis van koningen. Het is volledig gerestaureerd en is nu een lanceerplatform voor een luxe stedelijke ervaring. Met de perfecte combinatie van traditie, toerisme en trend, verwelkomt Pousada de Lisboa u op het Praça do Comércio, gelegen aan de rivier de Taag. Decoratieve details roepen een gevoel van historische elegantie op in het hele pand. Musea hebben veel van de stukken uitgeleend die het hotel zo'n karakter geven. Het hotel in Lissabon mag in een gebouw zitten dat meer dan twee eeuwen oud is.

Faciliteiten
Dit luxe hotel in Lissabon biedt een binnenzwembad met een eigen zonneterras. De Pousada de Lisboa heeft ook een volledig uitgerust fitnesscentrum en een spa waar u ook kunt genieten van verschillende massages en behandelingen. U kunt genieten van heerlijk eten in de restaurant en bar van het hotel waar ook traditionele Portugese hapjes worden geserveerd. Verder beschikt het hotel over een 24 uurs receptie, kluis bij de receptie, room service en gratis Wifi. Het gebouw is rolstoel vriendelijk.

Kamers
Pousada de Lisboa heeft haar kamers verdeeld over 4 verdiepingen en zijn allen elegant, eigentijds en verfijnd ingericht. De houten vlieren en luxe atmosfeer zijn karakteristiek voor het hotel. De kamers beschikken allen over air conditioning, gratis Wifi, haardorger, minibar, kluis, kabel TV, telefoon, bureau, radio en een badjes en slippers.

 

Bel of mail mij terug