070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Monte da Serralheira

Deze agri-turismo (boerderij) ligt slechts op 3km afstand van het pittoreske Evora in de regio Alentejo. Dertig jaar geleden vertrokken Cuno en Lucia van der Feltz-van Eysinga vanuit Nederland om in Portugal druiven, tarwe en olijven te verbouwen. Het landgoed strekt zich uit over 130 hectare en men gebruikt hele moderne machines voor de oogst van hun producten. De vriendelijkheid krijgt van veel gasten 5 sterren en dit onderscheid hen van andere agri-turismo’s

Faciliteiten
Er is een leuk buitenzwembad met voorzieningen zoals parasols en ligstoelen. Gratis parkeerplaatsen in de buurt en in de gemeenschappelijke ruimtes is er ook wifi. Er zijn wandel en fietsroutes in de buurt, fietsen worden ter plaatse verhuurd. Of kunt u een kookles in de Alentejo volgen. Daarnaast is er een kaasmakerij in de buurt en een ginstokerij.

Kamers
De kamers zijn voorzien van een balkon of terras, woonkamer met kitchenette, een badkamer met daarin een douche, gratis toiletartikelen en een haardroger.g. Extra voorzieningen als een extra bed kan op aanvraag worden geregeld.

 

Bel of mail mij terug