070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

M’Ar de Ar Aqueduto

M’ar de Ar Aqueduto is een modern stijlvol hotel. Het gebouw is het voormalige Sepulveda Paleis uit de 16de eeuw. Het beschikt nog steeds over originele elementen zoals een prachtige kapel, hoge koepelplafonds en een set van 3 16de eeuwse originele Manueline ramen. Het boutique hotel, gerenoveerd met de meest actuele architectuur, biedt onder andere 64 kamers, een 220m2 SPA en het Mediterrane restaurant Degust’AR. Het hotel ligt midden in het centrum van Évora. Deze stad ligt in het zuidoosten van Portugal en is de hoofdstad van het gelijknamige district in de regio Alentejo.

Faciliteiten
M'ar de Ar Aqueduto beschikt over (24-uurs) receptie, lobby, bar, restaurant, bibliotheek,  fitnessruimte en een complete Spa met onder andere massage, sauna en stoomruimte. Overal is gratis Wifi. In de moderne binnenplaats vindt u een buitenzwembad met een kinderbad. Bovendien is er een ruime parkeergarage. Het ontbijt is in buffetvorm.

Kamers
Het hotel beschikt over 64 kamers. De kamers zijn voorzien van airconditioning, telefoon, LCD HD TV, internet verbinding, minibar en kluisje. De volledig ingerichte badkamers hebben bad of douche, toilet en haardroger.

Bel of mail mij terug