070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Heritage Av Liberdade

Dit bijzondere en sfeervolle hotel heeft prijzen gewonnen vanwege zijn bijzondere inrichting. Het gebouw is een gerestaureerd 18e eeuws stadshuis, gelegen in het historische centrum van Lissabon, dicht bij de Avenida Liberdade. Van buiten is het bekleed met typisch blauwe tegeltjes (Azulejos), van binnen is het een combinatie van kleuren, handgeschilderde tegels en antiek meubilair. Het biedt een combinatie van lokale tradities en eigentijds comfort. Klanten op de beoordelingssite ‘Tripadvisor’ loven dit hotel: ‘Perfecto’, ‘Outstanding’ en ‘The most welcoming hotel I have ever stayed in’ zijn onder de meest recente beoordelingen.

Faciliteiten
Het hotel heeft een bar, restaurant, fitnessruimte, DVD-bibliotheek, gratis Wifi in de kamer, parkeergelegenheid (incl. valet parking) en concierge. Verder is er een overdekt en verwarmd binnenbadje met jet-stream in de kelder van het hotel.

Kamers
De kamers hebben een 2-persoonsbed of twee losse bedden, telefoon, flatscreen-TV met satelliet ontvangst, CD-/DVD-speler, minibar, gratis internet, kluisje, kamerjas en haardroger.

Bel of mail mij terug