070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Farol

Het Farol hotel zweeft letterlijk boven het water en is gesitueerd tegen de kliffen van Cascais met direct uitzicht over de Atlantische Oceaan. Het ligt direct naast de jachthaven en het Guincho strand. Cascais, een charmant plaatsje met oude huizen en kronkelige straatjes, ligt aan een prachtige baai en is onderdeel van de Portugese Riviëra samen met kustplaats Estoril. Het ligt op ca. 35 minuten afstand van Lissabon en is ermee verbonden door middel van een kusttreintje maar ook uitstekende wegen. Het Farol Design hotel bestaat uit een 19e eeuws buitenverblijf, ooit eigendom van de Graaf van Cabral met daaraan vastgebouwd een prachtig modern gedeelte, resulterend in een prachtige overbrugging van oud naar nieuw. Het buitenverblijf deed in de jaren ’50 van de vorige eeuw dienst als luxe-toevluchtsoord voor koningen en prinsen die hier in alle privacy konden genieten van een ongestoorde vakantie.

Faciliteiten
U vindt in het hotel een 24-uurs receptie, lift, bar, diverse restaurants, een zoutwaterzwembad met ligstoelen en een tuin. Begin de avond met een heerlijke cocktail aan de bar van ‘On the Rocks’. Hierna heeft u de keuze uit twee restaurants. Het Mix-restaurant waar een fusion-keuken wordt geserveerd waarbij verschillende keukens worden gecombineerd in één gerecht maar er is ook een uitstekend sushi-restaurant. Bij goed weer kan er buiten gegeten worden met spectaculaire zonsondergangen als hoogtepunt. Na het diner, kunt u genieten van de eigen huis-DJ van het hotel.

Kamers
De kamers zijn alle ingericht door verschillende Portugese mode-ontwerpers en weelderige accenten worden afgewisseld met ooit zo moderne zwart-en-wit inrichting, een knipoog naar het verleden van het hotel. Alle kamers hebben een LCD-TV met wifi, minibar, kluisje, airconditioning en de badkamers hebben een jacuzzi.

Bel of mail mij terug