070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Casa d’Óbidos

Casa d’Obidos is een gerestaureerd landhuis op 1 km van Obidos. Met een huislijk interieur en lieflijke tuinen krijgt u een warm en vredig onthaal in een traditioneel Portugees huis. Het complex bestaat uit vier appartementen en het hoofdgebouw heeft nog zes kamers. Vanuit elke positie van het landhuis is het kasteel van Obidos uit de 12de eeuw goed te zien, welke ook omringt is met prachtige gazons, tuinen en boomgaarden. Het is een Moors Kasteel dat werd herbouwd door Koning Dyonisius en fungeert vandaag de dag als Hotel en is niet langer open voor het publiek, maar uiteraard kan het Kasteel vanaf de buitenkant nog worden bezichtigd.

Faciliteiten
Naast de heerlijke stille omgeving is dit landhuis in het bezit van een tennisbaan en een buitenzwembad, omgeven in tien hectare gazon en bos. Elke dag wordt er een internationaal ontbijt buffet geserveerd. Een terras is ook aanwezig naast het vriendelijke meertalige personeel. Parkeerplek is er gratis. In de maanden juli en augustus is het minimale verblijf vier dagen.

Kamers
Elk appartement heeft twee verdiepingen en een eigen keuken, woonkamer en privé-bad. Daarnaast is wifi aanwezig in elke accommodatie. Op de binnenplaats is er ook een barbecue aanwezig.

Bel of mail mij terug