070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Casa do Condado de Beiros

Op een kleine afstand van de warmwaterbronnen van Sao Pedro do Sul vindt u Casa do Condado de Beiros. De bed & breakfast ligt gunstig om de omgeving te ontdekken. Denk hierbij aan het typisch Portugese leisteen dropje Aldeia da Pena op een kleine 40 minuten rijden. Daarnaast kunt u de levendige stad Viseu bezoeken, om het goed bewaarde historische centrum te zien. In de stad Coimbra kunt u de oudste universiteit van Portugal bezoeken. Op een klein uur rijden vindt u de mooie stranden aan de Atlantische Oceaan.

Faciliteiten
Casa do Condado de Beiros beschikt over een groot zwembad, terras en uitgebreide tuin. Omdat het huis op een heuvel is gebouwd, is er veel rust en een mooi uitzicht. In de bar kunt u genieten van een drankje, een pooltafel en een gevarieerd ontbijt. Bij het huis hoort een klein museum met vintage auto’s van de eigenaar, hier vindt u een bijzondere Cadillac die ooit van Elvis Presley is geweest

Kamers
De zes kamers zijn ingericht om het u zo comfortabel mogelijk te maken. De kamers lopen uit op een binnenplaats en kijken uit over het uitgestrekte Portugese landschap. In elke kamer kunt u gebruik maken van de gratis wifi.

Bel of mail mij terug