070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Casa da Sé

Boutique hotel Casa da Sé is gelegen in het historische hart van de stad Viseu. Dit geeft u de gelegenheid om de hoogtepunten van de stad per voet te ontdekken. Daarnaast biedt Casa da Sé u een prachtig uitzicht op de kathedraal van Viseu. Voordat Casa da Sé ontstond na een grondige renovatie was dit een herenhuis uit de 18e eeuw. Deze accommodatie is een hoogtepunt van de stad. Het is een plek waar geschiedenis, kunst en cultuur samenkomen. In Casa da Sé zijn antieke meubels te vinden die ook te koop zijn op aanvraag.

Faciliteiten
Casa da Sé biedt in de bar een plek om te socializen. Daarnaast heeft Casa da Sé een winkel met handgemaakte producten die gemaakt zijn door de lokale bevolking. In het onderste gedeelte van het hotel wordt het ontbijtbuffet geserveerd. In de gehele accommodatie kunt u gebruik maken van de gratis WiFi service. In het hotel kunt u ook gebruik maken van de roomservice en is er een bagageopslag. Buiten bij Casa da Sé is een terras te vinden. Het is mogelijk om in de buurt van de accommodatie te parkeren, hier kunnen kosten aan verbonden zitten.

Kamers
De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer die van alle gemakken zijn voorzien, zoals een föhn, handdoeken en gratis toiletartikelen. In de kamer zelf is een minibar, airconditioning en verwarming, televisie, wekker of wekdienst, kledingrek en een zithoek.

Bel of mail mij terug