070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Altstadthotel Kasererbrau

4-STERREN HOTEL IN HET MIDDEN VAN DE OUDE BINNENSTAD VAN SALZBURG
Het Altstadthotel "Kasererbräu" – is een hotel met alle “bezienswaardigheden binnen handbereik”
Kies uit 45 stijlvolle, individuele hotelkamers en suites en geniet van de luxe van een verblijf in het centrum van de culturele metropool Salzburg.
Het traditionele en door een familie gerunde hotel in Salzburg maakt deel uit van de architectonisch-kunsthistorische schat van de oude binnenstad van Salzburg. Het beste van de stilistische tijdperken van de afgelopen 600 jaar wordt weerspiegeld in de kamers van het hotel en staat garant voor een onvergetelijke vakantie in Salzburg.
Het wereldberoemde Mozartkino is het enige hotel in de oude binnenstad van Salzburg met een eigen parkeerplaats, gratis WiFi, een sauna en een eigen bioscoop. In de Mozartkino werd een stukje filmgeschiedenis geschreven.

Gastvrijheid sinds 1342
Het door een familie gerunde 1342-sterrenhotel in Salzburg sinds 4 ligt op een toplocatie in het midden van het voetgangersgebied van de oude binnenstad van Salzburg.

On-site bioscoop
Bioscoopfilms flikkeren al sinds 1905 op de schermen van Mozartkino. Daarmee is het een van de eerste en oudste bioscopen ter wereld.

De geschiedenis van het oude stadshotel "Kasererbräu" in Salzburg gaat ver terug in de tijd. Zo'n 650 jaar nadat het huis voor het eerst werd genoemd, wordt er weer een eigen bier gebrouwen en geserveerd aan de gasten!

Bel of mail mij terug