070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Hotel Union Geiranger

Het spahotel Hotel Union Geiranger biedt uitzicht op de adembenemende Geirangerfjord. Ontdek de eeuwige sneeuw, groene bossen en kletterende watervallen in alle rust. De fjord die ontstaan is in de laatste ijstijd wordt gezien als een van de spectaculairste bezienswaardigheden op aarde. Met deze reden is de fjord door UNESCO ook uitgeroepen tot Werelderfgoed.

Hotel Union Geiranger beschikt over een aantal restaurants en bars. In Restaurant Julie kunt u genieten van een brasserie menu en in Restaurant Fjorden kunt u het welbekende Union Buffet proeven. De lobby bar is gezellig ingericht en biedt uitzicht op het fjord en en omliggende bergen. Voor wijnliefhebbers is er een wijnbar en in de tuin van het hotel kunt u bij Mollaløa in een unieke setting dineren.

Faciliteiten
Hotel Union Geiranger beschikt over een tuin met terras, open haard in de lobby, meerdere restaurants, café en wijnbar. Daarnaast kunt u gebruik maken van de volledig uitgeruste spa die uitzicht biedt op het fjord. Verder kunt u de vintage auto collectie bekijken en is er een lift aanwezig.

Kamers
De 197 kamers zijn comfortabel ingericht met TV, minibar en gratis wifi. Daarnaast beschikken de kamers over een douche, pantoffels en een badjas. Sommige kamers bieden uitzicht op de fjord.

Bel of mail mij terug