070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Hotel Brosundet

Het stijlvolle Hotel Brosundet biedt uitzicht op de zee van Ålesund. Het Art Nouveaustadje leent zich goed voor activiteiten als vissen en wandelen. Daarnaast is Ålesund het culturele centrum van de regio Sunnmøre. Toen het stadje in 1904 afgebrand was, is het herbouwd met bijzondere architectuur. Breng tijdens uw verblijf een bezoek aan musea, uitzichtpunten en de nabijgelegen eilanden.

Hotel Brosundet beschikt over een restaurant en cocktailbar. Het oude warenhuis Apotekergata No. 5 kunt u genieten van een heerlijk diner. Op zonnige dagen kunt u aan het kanaal verschillende zeevruchtschotels eten. De Arkivet Bar staat bekend om zijn ruime selectie aan wijn, bier, champagne, sterke drank en handgemaakte cocktails.

Faciliteiten
Hotel Brosundet beschikt over een terras, bibliotheek, bar en restaurant. Daarnaast beschikt het hotel over een lift en lounge met open haard. Er wordt dagelijks een gevarieerd ontbijt geserveerd.

Kamers
De 131 kamers zijn comfortabel ingericht met TV, koffie- en theefaciliteiten en gratis wifi. Daarnaast beschikken de kamers over een douche, gratis toiletartikelen en haardroger.

Bel of mail mij terug