070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Flåmsbrygga Hotell

Op een steenworp afstand van de steilste spoorlijn ter wereld, Flåmsbana, ligt het Flåmsbrygga Hotell. Flåm is het ideale beginpunt voor tal van wandeltochten en ga kajakken door de Nærøyfjord. Deze fjord staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO als nauwste fjord ter wereld. Op sommige plaatsen scheidt het 250 meter diepe zeewater de steile kliffen en bergtoppen van elkaar.

Flåmsbrygga Hotell beschikt over een restaurant, café en eigen bierbrouwerij. In het Flåmstova Restaurant maken ze gebruik van lokale en verse producten. Eet hier een heerlijk à la carte diner. In de Ægir BrewPub kunt u natuurlijk de eigen gebrouwen bieren proeven. Maar daarnaast kunt u ook het Viking Menu proberen, een combinatie van eten en bier. In het Furukroa Café kunt kiezen uit de traditionele en internationale keuken.

Faciliteiten
Flåmsbrygga hotel beschikt over een tuin met terras, restaurant, café en eigen bierbrouwerij. Daarnaast beschikt het hotel over een lift en kunt u spelletjes spelen in de lounge. Er wordt dagelijks een gevarieerd ontbijt geserveerd.

Kamers
De 41 kamer zijn comfortabel ingericht met TV, minibar en gratis wifi. Daarnaast beschikken de kamers over een douche en haardroger. Sommige kamers hebben een balkon. Een aantal kamers bieden uitzicht op de fjord, de andere kamers op de bergen.

Bel of mail mij terug