070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Angvik Gamle Handelssted

In de buurt van de Tingvollfjorden ligt Angvik Gamle Handelssted. Bij het hotel kunt u gratis gebruik maken van de fietsen, roeiboten en het visgerei. Ga wandelen in het Silsetfjellet berggebied, welke het hele jaar goed is bewegwijzerd. Of bekijk de marmeren mijnen van Bergtatt.

De keuken van Angvik Gamle Handelssted probeert zoveel mogelijk producten te gebruiken uit de lokale natuur. De ruwe producten worden geleverd door lokale producten, waarna ze gebruikt worden voor heerlijke menu's. Het hotel beschikt over een wijnkelder, waar u eventueel een wijnproeverij kunt doen.

Faciliteiten
Angvik Gamle Handelssted beschikt over een tuin met terras, bar, restaurant en wijnbar. Daarnaast beschikt het hotel over een volledig uitgeruste spa met onder andere sauna's, zwembad en stoomcabines. Er wordt dagelijks een gevarieerd ontbijt geserveerd en er is een lift aanwezig.

Kamers
De 37 kamers zijn comfortabel ingericht met gratis wifi, bad of douche, toiletartikelen en een haardroger. Daarnaast beschikken de kamers over zitgelegenheid en lakens van Egyptisch katoen.

Bel of mail mij terug