070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Post-Plaza Hotel & Grand Café

In het stadshart van Leeuwarden ligt het Post-Plaza Hotel & Grand Café. In de Culturele Hoofdstad van Europa 2018 is genoeg te beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Fries Museum, de Sint-Bonifatius Kerk of beklim de treden 183 van de scheve toren Oldehove. Natuur vindt u in het prachtige Prinsenpark. Oorspronkelijk een onderdeel van de stadswal, maar tegenwoordig een ideale plek voor een ontspannen picknick aan het water. Verder vindt u talloze gezellige barretjes en restaurantjes door de stad.

In het voormalige postkantoor vindt u het Grand Café. Geniet hier van authentieke gerechten en drankjes. De smaak is hier het allerbelangrijkste. Op het Streetfood terras op de Tweebaksmarkt kunt u verschillende gerechtjes eten uit foodtrucks.

Faciliteiten
Post-Plaza Hotel & Grand Café beschikt over een stadstuin, terras, bar en restaurant. Verder kunt u gebruik maken van de spa en fitness. Er wordt dagelijks een gevarieerd ontbijt geserveerd en er is een lift aanwezig.

Kamers
De 82 kamers zijn comfortabel ingericht met airconditioning, kluis, TV, koffie- en theefaciliteiten en gratis wifi. Daarnaast beschikken de kamers over een bad of douche, toiletartikelen en een haardroger.

Bel of mail mij terug