070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Pillows Luxury Boutique Hotel Anna van den Vondel

Op een steenworp afstand van het Vondelpark ligt Pillows Luxury Hotel Anna van den Vondel. Ontdek de wereldberoemde 17e-eeuwse oude binnenstad van Amsterdam. Bekijk de statige herenhuizen aan de grachten, ga winkelen in de 9 straatjes en bezoek één van de vele musea. Aanraders zijn het Anne Frank Huis, de Albert Cuypmarkt en de Jordaan. Natuur vindt u in de Hortus Botanicus en het Amsterdamse bos. Ga fietsen of wandelen langs het UNESCO Werelderfgoed, de Stelling van Amsterdam.

Het is niet moeilijk om een leuk restaurantje, terrasje of barretje te vinden in het stadshart van Amsterdam. Maar vergeet niet om rond te kijken in Noord, Oost, Zuid en West. Indien u behoefte heeft aan een dagje niks kunt u uitwijken naar De Living. In deze loungebar van Anna van den Vondel kunt u altijd terecht voor een kopje koffie, een borrel of een smakelijke lunch.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over een breed aanbod aan faciliteiten zoals een loungebar en een openhaard in de lobby. Tevens is er ook een tuin met terras dat een rustgevende omgeving creëert in het bewogen stadshart van Amsterdam.

Kamers
De 30 kamers van het hotel bieden een rustige omgeving na een wandeling door de drukke hoofdstad. Uw accommodatie is voorzien van gratis wifi, een TV en een bluetooth muzieksysteem. Verder is er een inloopdouche in elke kamer te vinden. Koffie en theefaciliteiten een minibar en een haardroger behoren tot de overige voorzieningen.

Bel of mail mij terug