070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Hotel Villa Ruimzicht

Gelegen op een bijzonder landgoed vindt u Hotel Villa Ruimzicht. Het monumentaal pand ligt net buiten het centrum van Doetinchem in de Achterhoek. In deze eeuwenoude stad vindt u tal van historische gebouwen als het middeleeuwse kasteel Slangenburg en de Onze Lieve Vrouwenkerk. Geniet van de prachtige vergezichten en karakteristieke houtwallen tijdens een ontdekkingstocht door de Achterhoek per fiets of lopend. Een afwisselend landschap makkelijk te verkennen door het goede knooppuntennetwerk.

In restaurant Lokaal geniet u van de kookkunsten van chef-kok Bjorn Massop en zijn keukenbrigade. Een heerlijk diner met producten uit eigen streek, een 'boer tot bord-ervaring'. In de bar, BAR&BITES, kunt u onder het genot van een wijntje, biertje of cocktail genieten van het diverse aanbod aan borrelbites. Leuk om te delen of om zelf van te genieten.

Faciliteiten
Hotel Villa Ruimzicht beschikt over een tuin met terras, bar en restaurant. Er wordt dagelijks een gevarieerd ontbijt geserveerd en er is een lift aanwezig. Vergeet tijdens uw verblijf niet om een rondje te lopen over een prachtig arboretum met eeuwenoude bomen.

Kamers
de 42 kamers zijn comfortabel ingericht met airconditioning, TV, zitgelegenheid en gratis wifi. Daarnaast beschikken de kamers over een bad of douche, toiletartikelen en een haardroger. Sommige kamers bieden uitzicht op het arboretum.

Bel of mail mij terug