070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Hotel-Restaurant Lunia

In het charmante Oldeberkoop in Friesland vindt u Hotel-Restaurant Lunia. In het dorpje vindt u tal van fraaie, authentieke panden en andere bezienswaardigheden. Zo staat de oude dorpskern op de lijst van Rijksmonumenten en is de Bonifatiuskerk het historisch middelpunt van het dorp. Verder kunt u genieten van het natuurschoon en de rust rondom het hotel. Leeuwarden en Heerenveen liggen op een kleine afstand van 'Huize Lunia'. Geniet in het restaurant van klassieke Franse gerechten met een moderne slag.

Faciliteiten
Rondom Hotel-Restaurant Lunia vindt u een tuin met terras en buitenhaard. Verder beschikt het hotel over een eigen bioscoop, bibliotheek, sauna, bar en restaurant. Er wordt dagelijks een gevarieerd 'Hollands' ontbijt geserveerd. In het hele hotel kunt u gebruik maken van de gratis wifi.

Kamers
De 18 kamers van Hotel-Restaurant Lunia zijn verdeeld over drie verdiepingen die met de trap te bereiken zijn (geen lift). De kamers zijn comfortabel ingericht met TV, radio, koffie- en theefaciliteiten en zitgelegenheid. In de badkamer vindt een regendouche en gratis toiletartikelen. De Luxe kamers beschikken over een balkon of veranda met uitzicht op de tuin. De Villa kamers op de derde verdieping hebben airconditioning.

Bel of mail mij terug