070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

De Oolderhof – Herten

In het plaatsje Herten in Limburg verblijft u in Het Oolderhof. Tot 1990 fungeerde dit gebouw als boerderij en stond het verder plaatselijk bekend als restaurant voor een lekker hapje en drankje. In dit jaar nam Jan Theunissen het bedrijf van zijn ouders over. Al snel volgde een uitbreiding met hotelkamers en de zogenoemde 'Oolderhofjes'. Luxe suites met elk een eigen voordeur zoals we die kennen van de vroegere begijnhofjes. Vandaag de dag is het Oolderhof een authentieke en gezellige accommodatie met moderne gemakken aan de oevers van de Maas.

Faciliteiten
Met een achtergrond als boerderij staan lokale en verse producten hoog in het vaandel in het restaurant van het hotel. Geniet van een heerlijk diner en sluit de dag af op het terras of in de loungebar van het Hotel.

Kamers
Het Oolderhof beschikt over 29 ruime kamers en suites met een terras of een balkon. Moderne voorzieningen als gratis wifi, TV, een minibar en een magnetron zijn aanwezig voor uw gebruik. Verder zijn er voor uw gemak badjassen, een haardroger en gratis toiletartikelen aanwezig.

Bel of mail mij terug