070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Vingerklip Lodge

Vingerklip Lodge is gevestigd op een 300  ha groot terrein, omringd door hekken bedoeld om de dieren hier te beschermen en te behouden. Dit terrein is weer onderdeel van een 1600 ha groot privé reservaat, een tijdloze vallei met verschillende waterholes waar u met een beetje geluk het in vrijheid levende wild - onder meer woestijnolifant en zwarte neushoorn - kunt spotten.  Hier leven verder giraf, eland, zebra, kudus, oryx, springbok, impala, warthogs, bavianen en steenbokken'. U kunt de dieren ook tegenkomen tijdens een wandelsafari.

Faciliteiten
Ruim en sfeervol restaurant (buffet of a la carte), Eagles Nest (uitzichtpunt en lounge), zwembad, terras, Wifi, airconditioning, safari's.
 
Kamers
De elf bungalows met een dubbel rieten dak bestaan ​​uit 22 kamers met een eigen luxe badkamer die individueel zijn ingericht. Elke accommodatie heeft een eigen terras met uitzicht. Acht van de units hebben een tweede verdieping met kinderbedden. Heavens Gate is de naam van een luxe Villa, hoog op een berg, met een grote mate van privacy, op loopafstand van de centrale faciliteiten.
 

Bel of mail mij terug