070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Onguma Treetop Lodge – Onguma Game Reserve

Onguma Tree-Top Camp is een klein, intiem kamp in het private Onguma Game Reserve, gelegen aan de oostelijke grens van Etosha National Park, Namibië. Het biedt zowel comfort als een bijzondere natuurbeleving te bieden. Vanuit het kampje worden safari’s gemaakt binnen zowel Onguma Game Reserve (leeuwen, luipaarden, neushoorns en tientallen andere dieren) als Etosha National Park. U bent binnen enkele minuten de gate door, met een eigen gids en safari wagen van de lodge.
Het kamp is gebouwd op houten palen met uitzicht op een van de mooiste drinkplaatsen in het Onguma Game Reserve. Onguma betekent: 'De plaats die je niet wil verlaten'.

Faciliteiten
De kampfaciliteiten omvatten een lounge, eetkamer, keuken en terras met uitzicht op de waterput,. Ochtend game drives naar Etosha, Sundowner game drives in Onguma Game Reserve. Bush walks. Schuilhut voor het maken van foto’s.

Kamers
Er zijn slechts vier canvas en rietgedekte chalets. Elke chalet beschikt over een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden om te bouwen tot een kingsize bed, een wastafel en buitendouche, muskietennet en een eigen terras met uitzicht op het bushveld en de dringplaats. De kamers zijn comfortabel met kwaliteitslinnen en donzen dekbedden.

Bel of mail mij terug