070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Onguma Tented Lodge

Onguma Tented Lodge is één van de verblijfsmogelijkheden in Onguma Game Reserve. Het is een klein, intiem kampje met slechts zeven grote en luxe safaritenten, allemaal met een buitendouche: safari chic. Vanaf uw eigen terras heeft u zich op de waterhole, waar dieren regelmatig de dorst komen lessen. De ligging en rust maar zeker ook de materiatelen maken de lodge bijzonder: steen, suede, linnen, staal. Onguma betekent in de lokale Herrero taal: 'de plaats die je niet wilt verlaten'. Dat geldt zeker voor deze Tented Lodge. Vanuit deze lodge worden zowel game drives op het eigen reservaat als game drives naar Etosha (gate op 7 minuten) georganiseerd, Doe in elk geval één keer de Sundowner safari op het eigen terrein en één keer de Etosha safari met gids.
Er worden geen kinderen onder de 12 jaar  toegelaten.

Faciliteiten
Restaurant, boma (buitenrestaurant voor diner onder de sterren), zwembad (met stromend water), lounge, gratis WiFi, verlichte drinkplaats voor wild op 60 meter, vrij uitzicht op de drinkplaats vanaf alle tenten, game drives met pen safari wagen en gids.

Kamers
De zeven riante 'tenten' zijn alle ingericht met duurzame materialen, hebben grote bedden en zitjes en een eigen terras. De badkamers hebben een binnen- en buitendouche en een extra groot bad.

Bel of mail mij terug