070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Le Mirage Resort and Spa

Le Mirage Resort & Spa is een zeer bijzondere accommodatie op slechts 21 km van de Sesriem gate, de ingang naar de beroemde Sossusvlei. Dit maakt le Mirage tot uit een uitstekende uitvalsbasis om de bijzondere duinen van de Sossusvlei te bezoeken. Het bijzondere aan Le Mirage wordt bepaald door de opmerkelijke architectuur - van een Nederlandse architect - waardoor het gebouw doet denken aan een zandkasteel. In het midden van het 'kasteel', waar de meeste kamers zich bevinden, ligt het door groen omgeven zwembad. Hier bevinden zich ook de uitgebreide wellness faciliteiten en een bar. 's Avonds, voor het diner, wordt de sundowner geschonken op het terras voor het restaurant, bij de ondergaande zon met prachtige vergezichten over de woestijn en de bergen van dee Namib Naukluft. Bijna altijd zie je in de verte luchtballonnen 'varen'.

Faciliteiten
Restaurant, groot zwembad, tuin en wellness faciliteiten. Le Mirage biedt eigen tours aan, uiteraard naar de Sossusvlei, met de mogelijkheid om de hoge Duin 45 te beklimmen of de duin aan het einde, bij de Sossusvlei. Verder Nature drives en verder spectaculaire ballonvaarten.

Kamers
Er zijn diverse soorten kamers. Camelthorn kamers in het hoofdgebouw, Oasis kamers in het ‘kasteel’ gebouw en daarnaast nog openlucht torenkamers. De Camelthorn kamers hebben grote bedden, een half open ruime badkamer met inloop douche, air conditioning en koffie- en thee faciliteiten.

 

 

Bel of mail mij terug