070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Thawale Lodge

Sunbird Thawale Lodge is een perfecte uitvalsbasis om het Majete Wildlife Reserve te ontdekken. Het is enige wildreservaat in Malawi waar de Big Five kunnen worden bekeken. Thawale Lodge ligt in de lagere Shire-vallei in het zuidwesten van Malawi, op ongeveer 70 km van Blantyre. U vindt hier slechts acht tentchalets (4 x double, 4 x twin) en een Familiechalet, allemaal met eigen badkamers en elk met een eigen veranda met uitzicht op de waterput waar steevast het wild komt drinken.

De meeste luxueuze tent heeft een unieke badkamer in de openlucht gebouwd tussen de rotsen met een douche en een verzonken bad én uitzicht op de verlichte waterput. De tenten staan op flinke een afstand van elkaar om bezoekers privacy en een individuele bushbeleving te bieden. In de gemeenschappelijke lapa (traditionele lounge) kunt u genieten van zowel lokale als internationale gerechten.
U maakt met gidsen van het kamp onder meer ‘gewone’ safari’s (met open safari auto), walkings safari’s of boottochten op de rivier. Hier worden per safari extra kosten voor gerekend (ca 20 dollar pp).

Bel of mail mij terug