070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Huntingdon House/Satemwa

Huntingdon House is een guesthouse op de Satemwa thee plantage. Het huis, nog steeds eigendom van dezelfde familie, dateert van 1930 en werd gebouwd door Maclean Kay, nadat deze in de jaren twintig besloot om niet terug te gaan naar Schotland, nadat hij verliefd was geworden op wat nu bekend staat als Satemwa Tea Estate – waar overigens ook koffie wordt verbouwd. Het landgoed en het huis wordt nog steeds gerund door zijn familie en de vierde generatie kleine Kay’s zwerven regelmatig rond in de tuin.

Het huis heeft slechts vijf ruime kamers en een uitstekend restaurant. Het is hier aangenaam en relaxt en er is bovendien veel te doen, met onder Tea Tastings, Coffee tours (1/2 dag), wandelingen over de plantage, mountain bike mogelijkheden en dagtochten naar Mount Mulanje. U kunt op de veranda genieten van onder meer een Gin & Tea!

Faciliteiten
Restaurant, tuin, veranda waar drankjes en haptjes worden geserveerd, bezoeken aan de koffiefabriek, wandelingen over de koffie- en theeplantages (ook met gids).

Kamers
De vijf ruime en stijlvolle kamers passen qua karakter geheel bij de statige landhuis. Zij hebben grote en comfortabele bedden en ruime badkamers met bad en douche.

Bel of mail mij terug