070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Villa San Paolo

Het ****- hotel Villa San Paolo ligt op een heuvel in het Toscaanse landschap, op slechts 2 km buiten het stadje San Gimignano in het centrum van Toscane. Het hotel bestaat uit een modern gebouw en in de tuin staat een tweetal Toscaanse villa’s waar ook kamers in zijn ondergebracht. Het geheel ligt in een prachtige tuin met een mooi zwembad en ligterras en is omgeven door olijfbomen.

Faciliteiten
Het hotel heeft een receptie, lobby annex barretje, restaurant, lift, tuin met prachtig zwembaden (binnen en buiten) en bar, tennisbaan, binnenzwembad, sauna, fitnessruimte, solarium, wellness-centrum en massage mogelijkheid, hamman, Turks Bad. Bij het hotel is een gratis parkeergelegenheid.

Kamers
De kamers liggen ofwel in het moderne gebouw ofwel in de oude Toscaanse villa’s. De kamers in het moderne gebouw zijn ruim ingericht met 2-persoonsbed of 2 losse bedden, airconditioning, wifi, minibar, kluisje, balkon of terrasje. De kamers in de Toscaanse villa’s hebben geen balkon of terras maar liggen dichter bij het zwembad en hebben meer ‘ambiance’.

Bel of mail mij terug