070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Villa Margherita

Villa Margherita is een luxeus 4 sterren hotel met klassieke aankleding. Het hotel wordt door gasten als zeer goed beoordeeld. De Villa biedt prachtig uitzicht over de rivier de Brenta. Het hotel ligt in een groot privé park. De villa’s langs de rivier, in de tijd van de Venetiaanse republiek door de adel gebouwd als buitenverblijf, zijn door UNESCO als Werelderfgoed bestempeld. Villa Margherita is daar één van. U stapt terug in de tijd in dit extravagante hotel, zonder aan luxe in te leveren. .
Het hotel ligt vlak buiten het stadje Mira. Belangrijker is dat u met de bus in slechts 25 minuten in het centrum van Venetië bent. Padua ligt op slechts 35 kilometer afstand en andere grote, belangrijke steden bevinden zich op c.a. een uur rijden. Villa Margherita is daarom de perfecte uitvalsbasis voor tripjes, want na een dag steden bezoeken, keert u terug in de oase van rust van het het hotel.

Faciliteiten
Dit hotel heeft een prachtige tuin en terras, waar ook de maaltijden geserveerd worden. Op slechts enkele kilometers afstand vindt u een golfbaan en op 10 minuten lopen een goed restaurant waar u van lokale gerechten kunt genieten. Het hotel heeft een bibliotheek en u kunt er fietsen huren.

Kamers
Het hotel telt slechts 19 kamers. Zij hebben onder meer airconditioning, minibar, televisie en Wifi.

Bel of mail mij terug