070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Villa Grazioli

Trots bovenop de heuvel, in een park en uitkijkend over Rome ligt dit 16-eeuwse hotelkasteel. Villa Grazioli werd gebouwd in de 16de eeuw in opdracht van een kardinaal. In het gebouw zijn nog steeds meesterwerken van schilders als Ciampelli, Carracci en Pannini te zien. De muurschilderingen en hoge gewelven zijn allemaal prachtig gerenoveerd en het hotel is al jarenlang een parel van de Small Luxury Hotels of the World. Het hotel bestaat uit drie gebouwen die door een tunnel met elkaar zijn verbonden. Het restaurant heeft een hangende tuin en in het hoofdgebouw vol kunst en antieke meubels bevinden zich de lounges en bars. Rome is eenvoudig en tegen minimale kosten te bereiken met de sneltrein. Het hotel ligt in de historische en welvarende omgeving van Castelli Romani district. De vulkanische meren Albano en Nemi liggen in de buurt net als oude Romaanse en Renaissance villa's en dorpen. Veel kwaliteits wijnen komen uit deze schilderachtige regio.

Faciliteiten
Villa Grazioli beschikt over een receptie, lift, restaurant, lounges, bars en een zwembad met zonneterras. Parkeren bij het hotel is gratis, net als bij station Grottaferrata en Frascati, waar gasten de sneltrein naar Rome kunnen nemen. Het hotel biedt een gratis shuttleservice naar station Frascati waar u lijn 25 naar Rome kunt nemen.

Kamers
De kamers zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht en beschikken over een 2-persoonsbed, airconditioning, WiFi en TV. De badkamer is voorzien van een bad of douche en toilet.

Bel of mail mij terug