070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Tritone Lipari Hotel

Het hotel Tritone Lipari ligt op het Italiaanse vulkanische eiland Lipari, welke het grootste is van de Eolische eilanden. In het oude gedeelte van de stad is het hotel te vinden. Het grote terras geeft u een prachtig panoramisch uitzicht op de zee en de naaste omgeving. Verken Lipari stad per voet en wandel door de smalle straatjes of bezoek de niet te missen Citadel of de prachtige Kathedraal van San Batolomeo. In de ochtend of aan het einde van de middag is het leuk om een bezoek te brengen in de haven. In de ochtend verlaten de vissers de haven en aan het einde van de middag komen zij terug met verse vis.

Faciliteiten
Het hotel heeft naast hun kamers ook een spa- en welnesscentrum met zwembad en hot tub waar u helemaal tot rust kunt komen. Het hotel heeft ook een gratis pendeldienst (op verzoek) die u van en naar het Canneto strand en de haven brengt. Bij het restaurant kunt u (bij mooi weer) 's ochtends en 's avonds genieten van uw eten met uitzicht op de zee. Tevens is hier ook een bar aanwezig. Dit hotel biedt ook faciliteiten voor minderinvaliden. In de gehele accommodatie kunt u gratis gebruik maken van de WiFi service. Ook kunt u gratis parkeren bij de accommodatie, hiervoor hoeft u niet te reserveren.

Kamers
De geluiddichte kamers zijn voorzien van airconditioning en heeft een klassieke stijl. Daarnaast zijn de kamers voorzien van een TV, telefoon, minibar, haardroger, (kleding)kast en eigen badkamer.

Bel of mail mij terug