070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Tota Virginia Antico Podere

Het hotel ligt op de heuvels van Serralunga d'Alba en wordt omlijst door de Wijngaarden van Barolo, en is gevestigd in het rustieke deel van de boerderij in Virginia met behoud van de originele oude bakstenen architectuur die typisch is voor boerderijen uit het begin van de eeuw.
Gasten genieten van het comfort en de diensten van een viersterrenhotel in de 13 kamers die zijn ingericht met stijl en goede smaak.
Hotelgasten kunnen aangename ervaringen doorbrengen in het restaurant, betoverd door het uitzicht op de Langhe die de grote ramen van de bovenkamer bieden, terwijl ze genieten van heerlijke gerechten die door de chef-kok met zorg en passie zijn gemaakt, in een mix van originaliteit en traditie die de typische ingrediënten van de Piemontese keuken omzet in unieke en hoogwaardige recepten.
Het hotel is gelegen in een echte groene woonkamer waar u kunt ontspannen en genieten van het spektakel dat de natuur en het landschap bieden, gesust door het water van het zwembad, omgeven door een groot solarium, voor het exclusieve gebruik van de gasten, ingevoegd in deze hoek van de rust.

Rondom dit charmante middeleeuwse dorp zijn er 29 Barolo wijngaarden die zich uitstrekken over een totale oppervlakte van ongeveer 200 hectare. Een kenmerk van de Barolo's die in Serralunga worden geboren, is zeker de opmerkelijke tanninekracht, maar ook een vermogen om zich in de loop van de tijd op echt hoge niveaus uit te drukken.

Bel of mail mij terug