070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Relais Pian delle Starze

Midden in nationaal park Cilento ligt het 4* Landhuis Relais Pian delle Starze. Het park is uitgeroepen tot Unesco Werelderfgoed. Deze plek is ideaal om even volledig tot rust te komen. In de verre omtrek is alleen natuur te vinden. In het nationaal park bezoekt u o.a. de Tempels van Poseidon. Ook is er strand op geringe afstand, kunt u heerlijk wandelen en zijn er boot excursies te boeken. Het eeuwenoude landhuis is door de jaren diverse keren gerestaureerd en wordt uitstekend onderhouden waarbij de authenticiteit een belangrijke rol speelt.

Faciliteiten
Bij het landhuis is een buitenzwembad met zonneterras aanwezig. Wifi en parkeren zijn gratis. In het hotel wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd en ook voor lunch en diner kunt u in het restaurant terecht. Het personeel helpt u graag met het boeken van excursies of bij de verschillende buiten(sport) activiteiten.

Kamers
Alle kamers zijn klassiek ingericht zodat de authenticiteit van het huis behouden is gebleven. Toch heeft u beschikking over moderne faciliteiten zoals wifi en airco. De kamers hebben uitzicht op zee of op de tuin.

Bel of mail mij terug