070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Punta Negra

Hotel Punta Negra is een luxeus 4* hotel, is  op een klif gebouwd en heeft prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. Het privéstrand van het hotel biedt de mogelijkheid hier ook uitgebreid en ongestoord van te genieten. Punta Negra ligt vlak buiten Alghero, een middelgroot zeer gezellig havenstadje. Vlak buiten het hotel stopt de bus die u in10 min naar het centrum van deze stad brengt. Hier vindt u ondermeer een Kathedraal uit de 15e eeuw en een klooster. Ook de gezellige stad Sassari is prima bereikbaar (35km).

Faciliteiten
Dit hotel heeft buitenzwembaden in de tuin, met uitzicht over zee. Naast de zwembaden is er ook een privéstrand. Het hotel heeft een restaurant gespecialiseerd in de lokale 'slow food'  keuken, er is een uitgebreid ontbijtbuffet. In de buurt kunt u golfen en onder meer duiken en paardrijden.

Kamers
Er zijn verschillende soorten comfortabele en ruime kamers met terras of balkon, sommige klassiek ingericht, andere juist modern. De kamers hebben uitzicht over bos, zee of de stad Alghero. Er is TV en airco aanwezig.

Bel of mail mij terug