070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Piazza Bellini

Design hotel Piazza Bellini is gevestigd in een voormalig 16deeeuws paleis en vormt een oase van rust in het hart van het altijd drukke Napels. De tegenstellingen tussen oud versus nieuw zijn met smaak vorm gegeven.  Bij de renocatie bleven vele originele details behouden en de nieuwe eigenaren - een redersfamilie - huurde jonge kunstenaars in om nieuwe accenten aan te brengen en gebruikte meubels van bekende designers als Phillippe Starck of Kartell. De geluiddichte kamers hebben houten vloeren en zijn gedecoreerd met originele schilderijen van de lokale kunstenaar Alessandro Cocchi. Het hotel ligt in het historische centrum van Napels, op 400 meter van metrostation Nationaal Archeologisch Museum en 500 meter van het winkelgebied Spaccanapoli. De kathedraal van Napels ligt op 700 meter en de afstand tot de haven bedraagt 1,2 km.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie, lift en gratis WiFi, dakterras, bar en restaurant. Parkeren is mogelijk in de buurt van het hotel tegen betaling.

Kamers
De geluidsdichte kamers hebben houten vloeren en zijn gedecoreerd met originele schilderijen van de lokale kunstenaar Alessandro Cocchia. Ze zijn voorzien van airconditioning, WiFi, kluisje en een TV. Sommige kamers hebben ook een balkon.

Bel of mail mij terug