070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Palace Merano Hotel

Dit schitterende Grand Hotel ligt in het centrum van Merano en geldt als een landmark in deze plaats..Het hotel is gebouwd op de plaats waar eerder het Schloss Maur stond dat uit 1285 dateerde en omgeven was door een grote tuin. Het hotel is het beste hotel van Merano en heeft alles wat je zou kunnen wensen inclusief een groot wellnesscenter en diverse restaurants. Ook worden er detox-behandelingen aangeboden.

Faciliteiten
Het hotel heeft een 24-uurs receptie, bar, lounge met sofa’s en relaxstoelen,theebar met verse sapjes en andere gezonde dranken, lobby, restaurants, binnenzwembad, fitness- en wellnesscenter met diverse behandelprogramma’s, sauna en een groot terras. Verder is er een grote botanische tuin met buitenzwembad. Inde restaurants is veel aandacht voor diëten. Er worden wekelijks wijnproeverijen in de wijnkelder georganiseerd maar ook muziekuitvoeringen inde lounge en piano-avonden in de bar.

Kamers
De kamers zijn een warme mix van klassiek en modern. Verder is er veel licht en ruimte voor frisse lucht in de kamers. Elke kamer heeft een flatscreen-TV met betaalkanalen, CD- en DVD-speler, minibar en kluisje en uiteraard een luxe badkamer.

Bel of mail mij terug