070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Miramare

Hotel Miramare ligt aan de westkust van Italië, aan de bekende Golfo del Tigullio. De zandstranden van de twee kenmerkende baaien, Baia delle Favole (fabels) en Baia del Silenzio (stilte), ontstaan vanaf de 11e eeuw toen het eiland Isola een schiereiland werd, bieden een betoverende setting waarin u tot rust kunt komen. De oudste kerk van Sestri, San Nicolò, dateert uit het jaar 1151 en staat op het eerder genoemde schiereiland Isola. In de Galleria Rizzi is de mogelijkheid om schilderijen uit de periode 1400 tot 1800 van de hand van vele Vlaamse en Italiaanse meesters te bekijken.

Faciliteiten
24-uurs receptie, Wifi-netwerk, ontbijtzaal, riante tuin, panoramisch terras, een American bar en Wine bar en een leeszaal. OP het privéstrand kunt u gebruik kunt maken van de ligbedden, stoelen en parasols. Het restaurant van Hotel Milamare is in de wijde omgeving veel geprezen.

Kamers
Hotel Miramare beschikt over 36 rookvrije kamers met Wifi-netwerk en airconditioning; plasma-TV met satelliet kanalen, telefoon en een kluisje. In iedere badkamer is een haardroger en sommige kamers beschikken over een minibar. Per kamer verschilt het uitzicht: of over het oude centrum van Sestri of over de baai. Sommige kamers beschikken over zowel een douche als een bad en in de suites staat een hydromassage tot uw beschikking.

Bel of mail mij terug