070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

La Canonica di Corteranzo

Dit hotel is een oase van rust gelegen in de schitterende heuvels van Piemonte. Het biedt een ideaal verblijf in een landschap dat rijk is aan cultuur, natuur en eco-gastronomische tradities waaronder de witte truffels. Een perfecte ambiance voor een ontspannen vakantie.  In de omgeving vindt u dorpjes zoals Barolo, Asti en Barbaresco, plaatsen die hun naam gegeven hebben aan een aantal van 's werelds topwijnen

Faciliteiten
Gasten van deze luxe B&B kunnen hier heerlijk dineren, waarbij u 's ochtend bij het ontbijt aangeeft of u wel of niet wilt eten, bij goed weer op het terras met uitzicht over het dal en wijnvelden. In het restaurant wordt het ontbijt in buffetstijl geserveerd. De maaltijden die geserveerd worden zijn culinaire hoogstandjes. De wijn is afkomstig uit de eigen wijnkelder.

Kamers
Het hotel heeft slechts 10 kamers en dateert uit de 17e eeuw. Het ademt een warme sfeer waar u zich snel thuis zult voelen. Het ontbijt is rijk en bevat veel lokale specialiteiten. De kamers zijn klassiek en warm van inrichting. Direct ernaast ligt de Tuneta Isabella waar de wijnen van dit domein in de kelders liggen te rijpen.

Bel of mail mij terug