070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Castello di Petrata

Savoir vivre op z'n Italiaans in dit Italiaanse kasteelhotel. Dit fort dateert uit de 14e eeuw, direct ernaast staat een kapel. Het hotel is zorgvuldig gerestaureerd maar met behoud van de originele details. Castello di Petrata is gebouwd op een heuvel vanwaar u uitkijkt op de middeleeuwse stad Assisi. Tijdig boeken zeer aanbevolen want er zijn slechts 23 kamers in dit kleine paradijsje, een ideale plek voor liefhebbers van kunst, historie, natuur en (plattelands)rust. Deze regio is gezegend met een mild (sub)tropisch klimaat. De streek kenmerk zich door groene, zacht glooiende heuvels begroeid met vooral wijn- en olijfgaarden alsmede akkers met tarwe, suikerbieten, tabak en zonnebloemen.

Faciliteiten
Receptie, salon/lounge, gastronomisch restaurant met streekgerechten alsmede internationale gerechten. Buitenterras waar afhankelijk van het weertype ook maaltijden geserveerd kunnen worden en buitenzwembad met ligstoelen.

Kamers
Het kasteel telt 23 comfortabele kamers en suites, alle met een eigen unieke inrichting. Het zijn niet-roken kamers. Elke kamer heeft een groot raam dat geopend kan worden zodat u van het prachtige landschap kunt genieten. Badkamer met douche of bad, haardroger en toilet. Op aanvraag zijn er ook luxe kamertypes/suites te boeken.

Bel of mail mij terug