070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Borgo Pantano

Vlak buiten Siracusa ligt het 4* Hotel Borgo Pantano. Dit hotel biedt een perfecte mix tussen stad en platteland. Borgo Pantano is ondergebracht in een voormalige boerderij die uit 1861 stamt. Het landgoed staat vol olijven, sinaasappel- en citroenbomen. In 2009 zijn het landgoed en de daarbij horende gebouwen volledig gerenoveerd, waarbij het authentieke agrarische karakter bewaard is gebleven. Dit hotel wordt ook wel tot de top25 van beste hotels van Italië gerekend.  In de directe omgeving vindt u vele wandel of fietsmogelijkheden. Op slechts 7km afstand vindt u het strand en het historische en gezellige stadscentrum van Siracuse. Alle kamers hebben een eigen sfeer en karakter.

Faciliteiten
In de uitgestrekte tuin ligt een heerlijk buitenzwembad met daaromheen een zonneterras. Het hotel heeft ook een welness centrum met een solarium en jacuzzi. Het hotel biedt u de mogelijkheid om fietsen te huren waarmee u de omgeving kunt verkennen.  Parkeren en internet zijn gratis. Tevens is er een restaurant waar uitstekende maaltijden worden geserveerd.

Kamers
Alle kamers hebben hun eigen stijl en kleur en - dus - sfeer. De kamers zijn standaard uitgerust met TV, DVD speler, airco en WiFi.

Bel of mail mij terug