070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Barocco

Hotel Barocco ligt in het hart van Rome, op 500 meter van Piazza di Spagna en op 300 meter van  het Quirinaalpaleis. Via Veneto en de Spaanse trappen liggen op slechts 3 minuten lopen. Het hotel is in 2010 en 2012 geheel opnieuw ingericht waarbij het voorbeeld is gevolgd van de leading international hotels in the world. Het hotel is eigendom van een oude Italiaanse aristocraat en past goed bij de gebouwen in de directe omgeving. Bij de herinrichting zijn de oude elementen bewaard gebleven. Het hotel is de ideale uitvalsbasis voor mensen die de stad te voet willen beleven.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over een kleine receptie, lift, ontbijtruimte en een bar, die tot laat geopend is. Het gehele hotel is rookvrij. WiFi is in het hele hotel gratis. Parkeren bij het hotel is mogelijk (ca. € 35 per dag).

Kamers
De kamers zijn ruim voor Roomse begrippen. Enkele kamers hebben gestuukte plafonds, een 2-persoons hemelbed, TV, airconditioning en een aromatherapiebadkamer met bad of douche en toilet. De inrichting is traditioneel waarbij gebruik gemaakt is van luxe materialen.

Bel of mail mij terug