070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Bagni di Pisa – San Giuliano Terme

Hotel Bagni di Pisa, Italiaans voor “baden van Pisa”, is een combinatie van hotel en spa. Het hotel staat op een plek die is omgeven door kunst, geschiedenis en natuur. Omgetoverd tot hotel, biedt dit oude herenhuis waar de hertog van Toscane in de 18e eeuw zijn residentie vond, haar gasten een ideale verblijfplaats.

Faciliteiten
Bij binnenkomst van Bagni di Pisa valt meteen de klassieke inrichting van het hotel op. De lobby, waar ook de 24-uursreceptie staat, doet sterk terugdenken aan vroegere tijden. Het hotel beschikt over een bar “The Shelley Bar”, een restaurant “Ristorante Dei Lorena” (á la carte) en een snackbar. De spa beschikt over zowel een binnen- als een buitenzwembad, sauna, hot tub, stoombad en een fitnesscentrum.

Kamers
Een opvallend aspect in de kamers, zijn de pastelkleuren verwerkt in de fresco geschilderde plafonds die stammen uit de 18e eeuw. Elke kamer beschikt over een weggewerkte LCD TV met satelliet kanalen, minibar, kluisje, toegang tot het Wifi-netwerk en airconditioning. De badkamers hebben een douche en/of bad, een toilet en een haardroger.

Bel of mail mij terug