070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Aldiola Country Resort

In het noorden van Sardinië, aan het Lisciameer, ligt het sfeervolle 4* Aldiola Country Resort. Omgeven door heuvelachtig landschap met veel bos, nodigt dit resort uit tot ultieme ontspanning. Met dit resort als basis kunt u makkelijk de Smaragdkust van Sardinië bezoeken. Ook voor een paar uur aan het strand hoeft u niet ver te rijden. In de omgeving zijn enkele kleine dorpjes te vinden, maar de natuur is hier de echte trekpleister. Rondom het meer vindt u zowel steile rotskliffen als duizend jaar oude olijfboomgaarden. De zogenaamde “Giants’ Graves” mag u niet missen. Dit resort bestaat uit bungalows die in locale stijl door ambachtslieden uit de regio zijn gebouwd en in Sardijnse stijl zijn ingericht. De bungalows zijn allemaal voorzien van eigen terras en hebben uitzicht over het meer.

Faciliteiten
Dit resort heeft een mooie tuin met buitenzwembad en een prachtig uitzicht op het landschap om het hotel. Er zijn een restaurant en bar. Een bijzonderheid is de openlucht fitnessruimte. In de omgeving kunt u wandelen, fietsen en vissen maar er zijn ook diverse soorten meer avontuurlijke buitensportmogelijkheden.  Parkeren en wifi zijn gratis.

Kamers
Dit resort bestaat uit bungalows die in locale stijl door ambachtslieden uit de regio zijn gebouwd. De bungalows zijn allemaal voorzien van eigen terras en hebben uitzicht over het meer. Binnen bent u van alle gemakken voorzien, zoals airco en TV. De bungalows zijn in  Sardijnse stijl ingericht met extra aandacht voor hout en andere natuurlijke grondstoffen.

 

Bel of mail mij terug