070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Alberi del Paradiso

In het noorden van Sicilië ligt het plaatsje Cefalù. In de heuvels vlak buiten dit stadje ligt Alberi del Paradiso, een 4**** hotel gevestigd in een oud herenhuis. Het huis is omring door prachtige tuinen waar een riviertje doorheen stroomt. In dat riviertje zijn ook enkele oude watermolens aan het werk. Het management van het hotel is in handen van de keten Charme e Relax. . In de omgeving vindt u diverse pittoreske stadjes. Cefalù zelf staat bekend om haar mooie haven en de Normandische Kathedraal.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over een privé strand. Vanaf het herenhuis wordt een gratis pendeldienst naar het stadje en het strand aangeboden. Bij het hotel liggen een buitenzwembad met zonneterras, tennisbaan, speeltuin, prachtige tuinen, wellnesscentrum en fitnessruimte. Ook kunt u fietsen huren. Wifi is gratis evenals parkeren.

Kamers
De kamers zijn smaakvol ingericht en van alle moderne gemakken voorzien, sommige met bad met whirlpool. Alle kamers zijn voorzien van airco. Op de kamers is internet beschikbaar evenals sateliet TV.

Bel of mail mij terug