070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Agriturismo Fattoria Terranova

Fattoria Terranova is een agriturismo nabij Sorrento gelegen op de heuvels boven de zee, omringd door olijf- en sinaasappelbomengaarden. Tijdens het verblijf kunt u deelnemen aan diverse activiteiten zoals proeverijen met lokale producten, kookcursussen, cursus pizza bereiden of wijnproeverijen. Het agriturismo ligt bij het dorp Sant'Agata sui due Golfi, dat zijn naam ontleent aan de ligging: vanuit het dorp kunt u uitkijken op de Golf van Napels en de golf van Salerno.

Faciliteiten
Het agriturismo heeft een eigen zwembad, een speeltuin, een bar en een restaurant. Tevens zijn er terrassen met uitzicht over zee. Er zijn boerderijdieren en u kunt er paardrijden. Er is een kleine biliotheek met kookboeken . Gratis Wi-Fi beschikbaar in het restaurant en enekele kamers. Gratis parkeergelegenheid.

Kamers
Het agriturismo heeft 11 kamers, waarvan 5 classic en 6 superior met 2 of 4 bedden. Er zijn tevens 3 appartementen beschikbaar met 2 slaapkamers, woonkamer en keuken. Tenslotte is er een rustieke villa, met twee verdiepingen en slaaplaats voor maximaal 8 personen. De villa beschikt over 3 slaapkamers, 4 badkamers, woonkamer en keuken, en een tuin met privé zwembad.

Bel of mail mij terug