070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Accademia

In het historische hart van Verona liggen 95 elegante en ruime kamers op u te wachten in een al even historisch pand. Op loopafstand van onder meer de Arena - waar zomers het beroemde operafestival wordt gehouden - , van het Piazza Bra, de kathedraal en de woning van Juliet met het befaamde balkon vanwaar zij luisterde naar de serenades van haar geliefde Romeo. De staf van het hotel staat altijd voor u klaar en regelt desgewenst tours met gids door de romantische stad en kaarten voor opera en musea. Het hotel stelt fietsen beschikbaar en de sportieveling kan er terecht in de fittnessruimte. De kamers zijn geïsoleerd voor een welkome rust in dit toch drukke gedeelte van de levendige Italiaanse stad. Voor de uitslapers is er een tweede ontbijtronde die start om 10:30 uur. Parkeren kan tegen betaling in de bewaakte garage.

Faciliteiten
Gratis wifi, 24/7 frontdesk, lobby met gratis internetaansluiting, fittnessruimte, fax- en kopieerservice, stomerijdienst, betaald parkeren, lift, vroeg en laat ontbijt, babysit/oppasdienst, tickets voor musea, tours door Verona met gids.

Kamers
Gekoelde minibar, gratis koffie en thee, satelliet LCD tv, kluis, verwarming/airconditioning, geïsoleerde kamers, 2x per dag schoonmaak, stomerijdienst, room service, burau, brandalarm, telefoon met direct naar buiten bellen, wekdienst.

 

Bel of mail mij terug