070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

The Watergarden

Een klein en bijzonder sfeervol Boutique hotel & spa in Oost-Bali. Het behoort tot de top 5 romantische hotels van het eiland. Houten bungalows/villa's omringd door water en vijvers met kooivissen. De vissen hebben een heel ontspannend effect op de uitstraling van het hotel. De bungalows hebben kleine terrassen met privé vijver.
Faciliteiten
Restaurant met ruime keuze aan gerechten (Japans, Aziatisch, Europees), Balinees, continentaal en Amerikaans ontbijt buffet, zwembad, tours en excursies, traditionele Balinese massage, spa, wasserette, babysit, trouwfaciliteiten, gratis draadloos internet.
Kamers
The Watergarden beschikt over veertien bungalows en villa's met een eigen terras en vijver en ze liggen allemaal verborgen in de groene tuin. U heeft de keuze uit een Deluxe bungalow, Superdeluxe en een suite. Alle kamers zijn warm en sfeervol ingericht. De luxe Kul Kul Suite beschikt over een Master slaapkamer met een KingSize bed en een badkamer met aansluiting op de tuin. Een aansluitende tweede slaapkamer met een 2 losse bedden en een eigen badkamer kan worden bijgeboekt. De zeer romantische suite beschikt verder over een privé zwembad en een ruim terras. De suite wordt vaak geboekt door honeymooners.

Bel of mail mij terug